Rüyada ördek çalmak

Rüyada ördek çalmak aynı karşılığı alamayacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına delalettir.

Rüyada ördek çalmak gördüyseniz:

  • Kalabalıkların içinden kolayca ayrılıyorsunuz, yeteneklerinizi gösterme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada ördek çalmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, kazancın sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek civcivi görmek kirli işlere bulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada iki tane ördek görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzen ördek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ördek yavrusu görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ördeğe su vermek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda ördek görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments