Rüyada yüzen ördek görmek

Rüyada yüzen ördek görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, lüksünün artacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzen ördek gördüyseniz:

  • Sakin düşünmelisiniz.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine delalet eder.

Rüyada suda yüzen ördek görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hatalarını fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde yüzen ördek görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzen ördek görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ördek kakası görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet eder.

Rüyada siyah yavru ördek görmek özel hayatının renkleneceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada vahşi ördek görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments