Rüyada ördeğe su vermek

Rüyada ördeğe su vermek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, başarı elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine delalet eder.

Rüyada ördeğe su vermek gördüyseniz:

  • Evinizdeki ya da işinizdeki durumları doğru değerlendirip buna bağlı kararlar almalısınız.

Rüyada su içinde ördek görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde ördek görmek hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ördeğe su vermek kazancını katbekat arttıracağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret eder.

Rüyada ördeklere yem vermek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek eti pişirmek de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ördekten korkmak hiç istemediği işlere gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada iki tane ördek görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments