Rüyada ördeğe ekmek vermek

Rüyada ördeğe ekmek vermek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayatın pahalılaşmasına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına yorulur.

Rüyada ördeğe ekmek vermek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada ördeklere ekmek atmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ördeğe ekmek vermek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet eder.

Rüyada yılan ve ördek görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, kafasının sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada civciv ördek görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördek almak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve ördek görmek hararetli olayların meydana geleceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada suda ördek yakalamak çok büyük bir işe girileceğine, her daim allah yolunda olacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda ördek görmek maddi açıdan zarar edileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments