Rüyada ördeklere ekmek atmak

Rüyada ördeklere ekmek atmak kesesinin dolacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ördeklere ekmek atmak gördüyseniz:

  • Size artık hizmet etmeyen rutin iş, ilişki veya planları da rafa kaldırma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada ördeklere ekmek atmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördeğe ekmek vermek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret eder.

Rüyada köpek ekmek atmak söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmeği suya atmak çok doğru bir yol tutulacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeği denize atmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına inanılır.

Rüyada ekmek çöpe atmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına işaret eder.

Rüyada küflü ekmek atmak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzüne ekmek atmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments