Rüyada omuzda yara görmek

Rüyada omuzda yara görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, servet sahibi olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada omuzda yara gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, kitaplar veya sanatçılar ilginizi çekebilir.

Rüyada omuzda yara görmek yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada omuzdan yaralanmak kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada sağ omuzda yara görmek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada sol omuzda yara görmek her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada omuzlarda yara görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, şansın kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzunda yara görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada omuzda melek görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments