Rüyada omuzunda yara görmek

Rüyada omuzunda yara görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, insanların gözünde olduğu kadar allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada omuzunda yara gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınıza itiraz eden kişiler olursa, biraz olsun haklı olma ihtimallerinin dikkate alınması gerekiyor.

Rüyada sağ omuzdan yaralanmak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Rüyada omuzlarda yara görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada omuzdan yaralanmak büyük işlere girileceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada omuzunda yara görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına işarettir.

Rüyada sol omuzda yara görmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada sağ omuzda yara görmek düzenin bozulacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omuzda yara görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzda taşınmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments