Rüyada omuzda uyumak

Rüyada omuzda uyumak zor durumlara düşüleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, mutlu bir insan olunacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada omuzda uyumak gördüyseniz:

  • Sürekli şüpheci davranışlarınızla arkadaşlarınızı bunaltmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada omuzda uyumak haram yollardan mal sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli omuza atmak mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzda yük taşımak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına işarettir.

Rüyada omuza masaj yapmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin omuzlarına çıkmak rızkın da aynı oranda çoğalacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalettir.

Rüyada omuza oturmak elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzda birini taşımak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada omuzunda birini taşımak başarısızlıklara düşeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments