Rüyada omuzda birini taşımak

Rüyada omuzda birini taşımak zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine inanılır.

Rüyada omuzda birini taşımak gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada omuzda yük taşımak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Rüyada omuzda su taşımak ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına delalet eder.

Rüyada omuzda birini taşımak işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine yorulur.

Rüyada birini omuzda taşımak atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada omuzunda yük taşımak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalet eder.

Rüyada omuzda taşımak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, helal kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak borç içinde bir yaşam süreceğine, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments