Rüyada omuzunda birini taşımak

Rüyada omuzunda birini taşımak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada omuzunda birini taşımak gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada omuzda yük taşımak umutlarının da tükeneceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda birini taşımak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada birini omuzlarında taşımak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada ölüyü omuzunda taşımak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada omuzunda yük taşımak yapılan işte yalnız kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada omuzda cenaze taşımak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, başka işler deneyeceğine rivayet eder.

Rüyada omuzunda yorgan taşımak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini omuzda taşımak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments