Rüyada kendini tabuta koymak

Rüyada kendini tabuta koymak kafa dağıtacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, maddi varlığının çoğalacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Çevrenin beğenisini kazanacaksınız.

Rüyada kendini tabuta koymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anneyi tabuta koymak ruhani önderlik yapacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada birini tabuta koymak işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak sorunların biteceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada canlı birini tabuta koymak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü tabuta koymak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada ölü tabutu görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments