Rüyada birini tabuta koymak

Rüyada birini tabuta koymak elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada birini tabuta koymak gördüyseniz:

  • Hayallerinizin peşinden gidebilmek veya özgür hareket edebilmek için gerekli değişiklikleri yapmanızda fayda var.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, ancak yılmayacağına delalet eder.

Rüyada kendini tabuta koymak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine işarettir.

Rüyada canlı birini tabuta koymak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına tabir olunur.

Rüyada ölüyü tabuta koymak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine alamet eder.

Rüyada birini tabuta koymak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada anneyi tabuta koymak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işarettir.

Rüyada tabutun içinde bebek görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments