Rüyada çocuğunu tabuta koymak

Rüyada çocuğunu tabuta koymak dertlerin ve sorunların aşılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, isteklerinin erteleneceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak gördüyseniz:

  • Size tavsiyede bulunabilecek kişileri dinlemenizde veya direktifler vermek yerine, önerilerde bulunma yolunu seçmenizde fayda var.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölüyü tabuta koymak hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini tabuta koymak doğru işler yapacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada canlı birini tabuta koymak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini tabuta koymak umutlarını yitireceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine tabir olunur.

Rüyada kendini tabuta koymak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret eder.

Rüyada anneyi tabuta koymak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Rüyada çocuğunu tabutta görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments