Rüyada avret yerini örtmek

Rüyada avret yerini örtmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini örtmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren sektörlerde iş yapmak için neler gerektiğini araştırabilirsiniz.

Rüyada avret yerini örtmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın avret yeri görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet eder.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek iftiraya maruz kalınacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işarettir.

Rüyada annenin avret yerini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada avret yerini kıllı görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına işarettir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments