Rüyada avret yerinde sivilce görmek

Rüyada avret yerinde sivilce görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada avret yerinde sivilce gördüyseniz:

  • İşler sizin istediğiniz gibi ilerleyecek olsa bile, imajınızı güçlendirmeniz veya imajınıza zarar vermemeniz buna bağlı olabilir.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yüksek tahsil yapacağına delalettir.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerinde kıl görmek kafasının rahat olacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına işaret eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Rüyada her yerinde sivilce görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments