Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, hayatının da kolaylaşacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet eder.

Rüyada kendi avret yerinde kıl gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada avret yerinde kıl görmek âlim kişiler arasına gireceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerinde kıl görmek maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine delalettir.

Rüyada mahrem yerinde kıl görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine yorulur.

Rüyada mahrem yerinden kıl koparmak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments