Rüyada avret yerinde kıl görmek

Rüyada avret yerinde kıl görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Rüyada avret yerinde kıl gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Rüyada avret yerinde kıl görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada avret yerinden kıl koparmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada kendi avret yerinde kıl görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, huzura ve rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada avret yerinden kan geldiğini görmek aşama göstermeyeceğine, sorunlarını unutacağına yorulur.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mahrem yerinden kıl koparmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yerinde kıl görmek düşmanlarını bile affedeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada edep yerinde kıl görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments