Rüyada ölüyü korumak

Rüyada ölüyü korumak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü korumak gördüyseniz:

  • Evinizi güzelleştirici planlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüyü korumak büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada bebeği korumak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada korumak kollamak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evi korumak rahat bir hayata başlayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını korumak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşı korumak aile içinde de bereketin artacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı korumak büyük adımlar atacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada küçük çocuğu korumak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments