Rüyada ölüyü atla görmek

Rüyada ölüyü atla görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü atla gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada ölü siyah at görmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada atı ölürken görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü at görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü atın dirildiğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada ölü at eti görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işarettir.

Rüyada ölü at yavrusu görmek işlerin rayından çıkacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü atla görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine yorulur.

Rüyada ölü beyaz at görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments