Rüyada ölü beyaz at görmek

Rüyada ölü beyaz at görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hem eğleneceğine, mirasa, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, canın sıkılacağına yorulur.

Rüyada ölü beyaz at gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Rüyada ölü beyaz at görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada atı ölürken görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü atlar görmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü atla görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada ölü at eti görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına delalet eder.

Rüyada ölü atın dirildiğini görmek hastalıklarının son bulacağına, güzel bir iş fırsatına delalet etmektedir.

Rüyada ölü siyah at görmek gülen yüzünün de solacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine delalettir.

Rüyada at ölüsü görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments