Rüyada ölü siyah at görmek

Rüyada ölü siyah at görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işbirliği içinde olacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölü siyah at gördüyseniz:

  • Başkalarının görev veya sorumluluklarını almamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada ölü siyah at görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada iki siyah at görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah at görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah atı sevmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada siyah at yavrusu görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada koşan siyah at görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada siyah ve kahverengi at görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Rüyada at siyah görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments