Rüyada ölüye süpürge vermek

Rüyada ölüye süpürge vermek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye süpürge vermek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan karışık durumdasınız.

Rüyada ölünün elinde süpürge görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, o kapıyı kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden süpürge almak emeklerinin heba olacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada ölüye süpürge vermek ilerleyeceğine, güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski süpürge görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına inanılır.

Rüyada elektrik süpürgesinin bozulduğunu görmek dinde olgunlaşacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada mısır süpürgesi görmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada süpürge istemek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments