Rüyada mısır süpürgesi görmek

Rüyada mısır süpürgesi görmek onu uyaracağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, hile ile mal elde edeceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır süpürgesi gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Rüyada mısır süpürgesi görmek sıkıntı yaşanacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada süpürge dikmek bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada süpürge çalmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el süpürge görmek bazı sırların açığa çıkacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürge tarlası görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kazancının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments