Rüyada ölüye çorba yedirmek

Rüyada ölüye çorba yedirmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölüye çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Rüyada ölüye çorba yedirmek rahat yaşayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çorba yedirmek yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe çorba yedirmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine çorba yedirmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye çorba içirmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, adının kirletilmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada ölü birine çorba içirmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, maddi durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye çorba vermek sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments