Rüyada bebeğe çorba yedirmek

Rüyada bebeğe çorba yedirmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, çok hayırlı haberler alacağına, başarılı bir kişi olunacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe çorba yedirmek gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada bebeğe çorba yedirmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine çorba yedirmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, borçlarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba yedirmek bir takım sorunlar çıkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüye çorba yedirmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa çorba yedirmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe çorba içirmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe soğan yedirmek rızkının bollaşacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe balık yedirmek karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments