Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rızkının kesilmeyeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilirsiniz.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Rüyada başka birinin kolunda altın bilezik görmek ekmeksiz ve parasız kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına işarettir.

Rüyada birinin kolunda altın bilezik görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada annesinin kolunda altın bilezik görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments