Rüyada ölünün altını temizlemek

Rüyada ölünün altını temizlemek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, acı veren kazalara, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalettir.

Rüyada ölünün altını temizlemek gördüyseniz:

  • Hayalleriniz sınır tanımıyor.

Rüyada ölü birinin altını temizlemek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada ölünün altını temizlemek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının altını temizlemek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, ferahlık veren sözler duymaya yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebeğin altını temizlemek sorunların elbirliği ile aşılacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağın altını temizlemek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, helal rızka kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğinin altını temizlemek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yeni bir hayat kurulacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek altını temizlemek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, keyfe kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments