Rüyada ölüden özür dilemek

Rüyada ölüden özür dilemek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine inanılır.

Rüyada ölüden özür dilemek gördüyseniz:

  • Hassasiyetinizin etkisi artmış olduğu için soğukkanlılığınızı korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ölüden özür dilemek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek ondan şifa göreceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun birinden özür dilemek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizden özür dilediğini görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının özür dilediğini görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının özür dilediğini görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments