Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yeni yerler göreceğine, toplumda yükseleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini gördüyseniz:

  • Keyif kaçırtıcı ilişkilerden kaçının.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliden özür dilemek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının özür dilediğini görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada babadan özür dilemek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret eder.

Rüyada birinden özür dilemek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaştan özür dilemek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments