Rüyada ölüden gömlek almak

Rüyada ölüden gömlek almak eğlenceli günler geçireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, iyiliğe ve güzelliğe inanılır.

Rüyada ölüden gömlek almak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Rüyada ölüye gömlek görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye gömlek vermek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada ölüye gömlek giydirmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden gömlek almak çok büyük bir çalışma yapılacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün gömleğini giymek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü beyaz gömlekle görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanın gömleğini görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üstünde beyaz gömlek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments