Rüyada ölüye gömlek vermek

Rüyada ölüye gömlek vermek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, ihanete uğrayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye gömlek vermek gördüyseniz:

  • Sağlıksız veya mantıksız iş, ilişki veya durumları sürdürmenin faydası olmadığını düşünebilirsiniz.

Rüyada ölüye gömlek görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işarettir.

Rüyada ölüye gömlek vermek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada ölüye gömlek giydirmek meşakkate düşeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü beyaz gömlekle görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına işarettir.

Rüyada ölüden gömlek almak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün gömleğini giymek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz gömlekli olmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gömleğinde kan görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments