Rüyada ölüye gömlek giydirmek

Rüyada ölüye gömlek giydirmek hayırlı yollara gireceğine, onu borçtan kurtaracağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, çok büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada ölüye gömlek giydirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Rüyada ölüye gömlek giydirmek yaşamını daha iyi planlayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün gömleğini giymek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, rızkının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı ipek gömlek giymek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gömlek giydirmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine inanılır.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dar gömlek giymek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada bordo gömlek giymek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments