Rüyada ölüden elma alıp yemek

Rüyada ölüden elma alıp yemek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, keyfin bozulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden elma alıp yemek gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Rüyada ölüden elma alıp yemek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Rüyada dalından elma alıp yemek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan elma alıp yemek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına inanılır.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada ölüden bir şey almamak el açmayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü alnından öpmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden para alıp vermek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments