Rüyada ölüden bir şey almamak

Rüyada ölüden bir şey almamak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, borca batacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden bir şey almamak gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada ölüden bir şey almamak problemlerinin çözüleceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden bir şey alıp vermek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada ölüden para alıp vermek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına yorulur.

Rüyada ölüden birşey alıp yemek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden elma alıp yemek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ağız tadının yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada ölüyü abdest alırken görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada ölüyü alnından öpmek işinde çok büyük bereket göreceğine, büyük hatalar yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments