Rüyada dalından elma alıp yemek

Rüyada dalından elma alıp yemek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet eder.

Rüyada dalından elma alıp yemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeye kalkmadan kendi kendinize konuşmanızın bir faydası olmayabilir.

Rüyada dalından elma alıp yemek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalından elma yemek anne ve baba duası alınacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada dalından elma koparıp yemek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek gün günden daha da kötüye gideceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan elma alıp yemek haksızlıklara uğranılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden elma alıp yemek hayır getirecek bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada elma dalı görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine delalettir.

Rüyada dalından elma almak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments