Rüyada haramdan korkmak

Rüyada haramdan korkmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına inanılır.

Rüyada haramdan korkmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada haramdan korkmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haram etmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada harama bakmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada haram para görmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada birine hakkını haram etmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada haram mal görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada harama görünmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına işaret eder.

Rüyada haram et görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments