Rüyada iki tane siyah fare görmek

Rüyada iki tane siyah fare görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, zenginleşeceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane siyah fare gördüyseniz:

  • Bazı kişiler beklenmedik şekilde size ya da hizmetlerinize veya planlarınıza destek verebilir ya da bazı vaatlerde bulunabilirler.

Rüyada iki tane siyah fare görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir tane fare görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada üç tane fare görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada iki tane fare görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada iki tane siyah köpek görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca rivayet eder.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments