Rüyada ölü sığır görmek

Rüyada ölü sığır görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, dualarının ve hayallerinin allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü sığır gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ölü sığır görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır derisi yüzmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır kafası görmek insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak tövbelerinin kabul olacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına delalet eder.

Rüyada sığır otlatmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulur.

Rüyada sığır işkembesi görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu sığır görmek büyük düşüneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments