Rüyada ölü leşi görmek

Rüyada ölü leşi görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, maddi gücünün de daimi olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada ölü leşi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır tanıdığınız kişiler ya da alışılmadık şeyler tecrübe ettiklerinizle ilişkileriniz yaşam boyu dostluk boyutuna geçebilir.

Rüyada ölü leşi görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at leşi görmek engellerden kurtulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada köpek leşi yemek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş hayvan leşi görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına delalet eder.

Rüyada eşek leşi görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada leş kokusu almak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine yorulur.

Rüyada keçi leşi görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments