Rüyada eşek leşi görmek

Rüyada eşek leşi görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, başarılarının artacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalettir.

Rüyada eşek leşi gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada eşek leşi görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada leş kokusu görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare leşi görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada leş yemek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve leşi görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada köpek leşi yemek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada hayvan leşi görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada balık leşi görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments