Rüyada kedi köpek leşi görmek

Rüyada kedi köpek leşi görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, dertlerin başlayacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kedi köpek leşi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada kedi köpek leşi görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kedi leşi görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada kedi leşi görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek leşi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek leşi yemek sorunlarının da çözüleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada leş yiyen köpek görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eşek leşi görmek ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada leş yiyen karga görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments