Rüyada ölü güvercin görmek

Rüyada ölü güvercin görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, muradın yerine geleceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada ölü güvercin gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü güvercin görmek sorunlarının tamamen biteceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada güvercin ölüsü görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert güvercin görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir oda dolusu güvercin görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına inanılır.

Rüyada güvercine buğday vermek bir takım sorunlar çıkacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin doğurduğunu görmek çok güzel çalışmalar yapacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments