Rüyada güvercin doğurduğunu görmek

Rüyada güvercin doğurduğunu görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin doğurduğunu gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde gevşeklik olacaksınız.

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada güvercin doğurmak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin doğurduğunu görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercin konduğunu görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yumurtası toplamak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada kanatsız güvercin görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çok iyi işler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin olmak bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada güvercinin su içtiğini görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments