Rüyada ölü beyaz güvercin görmek

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kalabalık günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü güvercin görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ölüsü görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercini elinde tutmak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercinle konuşmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Rüyada beyaz güvercin ve yumurtasını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hatice

Rüyada evin bacasinda ölü güvercinler çıkarmak ne anlama gelir