Rüyada güvercin ölüsü görmek

Rüyada güvercin ölüsü görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ölüsü gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada ölü güvercin görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, aylık gelirinin artacağına inanılır.

Rüyada ölü beyaz güvercin görmek çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına işarettir.

Rüyada ölü siyah güvercin görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin ölüsü görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına inanılır.

Rüyada güvercinin doğurduğunu görmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde güvercinler görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toplu güvercin görmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments