Rüyada at ölüsü görmek

Rüyada at ölüsü görmek başka işler deneyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, makamından olacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at ölüsü gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada ölüyü atla görmek şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada atı ölürken görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ölü at eti görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü atın dirildiğini görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada at ölüsü görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü at yavrusu görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölü atlar görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ölü at görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments