Rüyada kedi kafası görmek

Rüyada kedi kafası görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, geleceğinin parlak olacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi kafası gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada kafası kopmuş kedi görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada kafada kedi görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada kedi kafası yemek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada kedi kafası kesmek kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasını ezmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş kedi kafası görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kedi kafası görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin kafasının koptuğunu görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments