Rüyada ateşten topu görmek

Rüyada ateşten topu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kalp kırmaya, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada ateşten topu gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş topu atmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek bol rızık sahibi olunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet eder.

Rüyada ateş topu görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, içebileceğine yorulur.

Rüyada gökten ateş topu görmek çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine işaret eder.

Rüyada havada ateş topu görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments