Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökten ateş topu görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havada ateş topu görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş topu görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, haneye dertlerin gireceğine  delalet eder.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada ateş topu atmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments