Rüyada havada ateş topu görmek

Rüyada havada ateş topu görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada ateş topu gördüyseniz:

  • Biraz yavaşlamalısınız.

Rüyada havada ateş topu görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına tabir olunur.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine rivayet eder.

Rüyada ateş topu atmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, önemli sorumluluklar alacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ateş topu görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek aşama göstermeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Rüyada ateşten topu görmek aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, başarılarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada ateş topu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments